WK Young Seniors in Miami Beach

353

Hadden we eergisteren 3 medailles te oogsten op het WK Young Seniors Individual in Miami Beach ??, gisteren kwam er nog eens een hele batterij aan eremetaal bij! Ze hebben het fantastisch goed gedaan die Nederlanders op dat WK voor spelers en speelsters in de leeftijd van 35+/40+/45+. Marcus Hilpert spande de kroon met maar liefst 3 maal GOUD. Hij won in alle 3 de categorieën waaraan hij deelnam. Onvoorstelbaar goed. Maar ook het debuut op een WK voor Romano Frantzen en Ilona Somers was een succes.

WERELDTITELS (GOUD) BEHAALDEN
Jasper Smit en Romano Frantzen in Men’s Doubles 35+
Marcus Hilpert in Men’s Singles 45+, Men’s Doubles 45+ en Mixed-Doubles 40+
Bart Beks in de Men’s Doubles 45+ en Mixed-Doubles 45+.

ZILVER (2e plaats) BEHAALDEN
Romano Frantzen in Men’s Single 35+
Bart Beks in Men’s Singles 45+

BRONS (3e plaats) BEHAALDE
Ilona Somers in Women Doubles 35+

Is dit goed of is dit goed? Ze hebben het geweldig gedaan in soms extreme omstandigheden. Het was er bijzonder warm en de luchtvochtigheid erg hoog. Het weerhield de mannen en de dame er niet van om voor eigen eer en die van Nederland tot het gaatje te gaan. Met een karrevracht aan titels en medailles tot gevolg. Denk dat het gros al weer op weg naar huis is met al dat eremetaal en de geweldige herinneringen aan 2 weken toptennis in Miami Beach op de banen van Flamingo Park Tennis Center.

Gefeliciteerd jullie allemaal. We zijn geweldig trots op hetgeen jullie bereikt hebben daar en wederom hebben jullie laten zien dat Nederland een grootmacht is in de wereld als het gaat om Young Seniors tennis.