TENNISPASSIE SCHAFT EEN ECHTE KRAJICEK AAN

541

Gisteren kregen we bericht van Michaella Krajicek. Het was een heel mooi bericht. Want naar nu blijkt is TennisPassie naast een uitgebreide verzameling oldschoolrackets en andere tennis gerelateerde memorabilia ook een echte Krajicek rijker. Een schilderij welteverstaan van de hand van deze bijzondere vrouw. Bewondering hebben we voor haar door de wijze waarop zij keer op keer met tegenslagen weet om te gaan. Of dat nu sportief is of in haar privéleven. De Kleine Kraaij treed heel dapper de wereld in en komt steeds beter uit de schaduw van broer Richard. Mocht ze daar trouwens ooit in gestaan hebben.

Onlangs postte ze op haar Instagram een veiling van een kunstwerk. We wisten al dat ze ook heel goed met penseel en olieverf overweg kon, maar tot meer dan notie daarvan nemen ging dat niet. Tot een maand geleden. Toen kwam ze met iets puurs en echt. Toen vuurde ze haar Cupido pijl af en trof TP1 met een voltreffer in het hart. Michaella lanceerde #LetsMakeADifferenceTogether. En dat is iets dat TennisPassie als sinds aanvang van haar activiteiten als één van de belangrijkste kerntaken ziet. Het verschil met elkaar maken. Want wij geloven er heilig in dat dit de enige manier is om verder te komen. Niet alleen in het leven, maar ook in de tennissport en zelfs op een facebookpagina als de onze.

Er kon geboden worden op haar schilderij en degene met het hoogste bod kon aangeven naar welk goed doel dat opgebrachte bedrag moest gaan. Ze steekt de poen dus niet in haar eigen zak, maar ze schenkt het aan een goed doel en draagt zo haar steentje bij aan iets maatschappelijks en laat mensen ook meteen nadenken over hoe we weer een andere partij kunnen helpen. Een prachtige charity actie van Michaella, die iedere maand navolging gaat krijgen. Want het plan is dat ze in 2019 iedere maand een schilderij van haar gaat veilen en er dus 12 goede doelen geholpen gaan worden.

Wij hebben de eer om de eerste te zijn die Michaella in staat stelt om een goed doel te gaan ondersteunen. Dat doel is inmiddels door ons gevonden en we zullen jullie binnenkort informeren wie er door Michaella geholpen gaan worden.

Je bent een heel héél bijzonder mens Michaella Krajicek. Soms hebben we twijfels of die mensen uberhaupt nog wel bestaan. Maar nu blijkt maar weer eens dat er -zelfs in ons kringetje tennis- gelukkig nog hele bijzondere mensen rondlopen. Luuf you, Misa ❤️ en reken erop dat dit prachtige schilderij een hele mooie plaats aan de muur krijgt in Huize TP. We zijn er echt superblij mee en we willen je bedanken dat je dit doet. Je hebt een hartje van goud. In 1996 tilde je broer een gouden trofee boven zijn hoofd waarmee hij geschiedenis schreef. Er komt een tijd dat wij tennissers jou boven ons hoofd tillen. En die tijd zal er eerder zijn dan jij misschien zelf denkt.

Liefs TP1