Lekker ouwehoeren over tennis

113

We kregen de eerste email binnen. Er wordt dus op deze website gekeken en beter nog, er wordt gelezen. Gelukkig maar. Het mailtje was van Tim en Jort en die gooien het tennis over een andere boeg. Die ouwehoeren over tennis met gasten die ze uitnodigen. In het eerste feuilleton hebben ze John van Lottum tegenover zich aan de microfoon zitten. En die kan ouwehoeren.

Tim en Jort zijn de drijvende en tennissende krachten achter Inside Out Tennis Podcast. Ze hingen figuurlijk aan John’s lippen toen deze vertelde over de ideale toekomst van het Nederlandse tennis. Maar natuurlijk hebben ze het ook over het tennis van vroeger en nu. John vertelt over die keer in 1999 dat hij een setje pakte van de jonge Federer, maar alsnog โ€˜s avonds samen met kameraad Sjeng terug naar huis kon.

En hoe het in godsnaam mogelijk is dat Roger nu nog steeds zรณ goed speelt. In dit potje tennisgeouwehoer gaat het ook nog over het karakter van Kiki, de dikke bakken in het voetbalteam van John, en die keer dat John punten probeerde te halen op een baan van koeienstront. Luisteren dus naar de podcast van Tim en Jort samen met John van Lottum.

Goed initiatief mannen. Aandacht voor tennis juichen we altijd toe en zeker als dat met de nodige positiviteit en humor is. Wij schrijven erover. Jullie ouwehoeren erover. Inside out of the box. Daar houden we van. Check ook even hun website; www.insideouttennis.nl