DUTCH JUNIOR OPEN 2019

253

Op 30 juni a.s. start het kwalificatietoernooi voor het Dutch Junior Open 2019. Een ITF Grade 2 toernooi dat gespeeld gaat worden op het tennispark van TC Bakkum. Het toernooi duurt tot 7 juli en deelnemers van over de gehele wereld zullen acte de presence geven aan de Sifriedstraat 16 in het Noord-Hollandse Castricum . Toernooidirecteur Ronald van der Horst en zijn team van vrijwilligers die de organisatie op zich hebben genomen willen de deelnemers een onvergetelijke week gaan bezorgen. En dat gaat ze lukken. Het geheel ziet er zeer professioneel uit en is tot in de puntjes verzorgd. Een lange periode van voorbereidingen ging daar aan vooraf. Maar als er kwaliteit naar je toernooi komt, dan moet je ze ook kwaliteit teruggeven. En dat gaat gebeuren.

Afgelopen jaar bezochten wij het toernooi en waren zeer onder de indruk van het niveau welke op het gravel ten toon gespreid werd. Maar ook van de hele entourage eromheen. Ook deze editie gaan we weer een kijkje nemen en wij zullen vast niet de enige zijn.

Jullie kunnen alvast genieten van het programmaboek dat bol staat van de info. Met interviews, achtergrondverhalen en bijdragen van de o.a. de Burgemeester van Castricum, de technisch directeur van de KNLTB en de toernooidirecteur van het Dutch Junior Open.

Via deze link gaat er een mooie tenniswereld voor je open ➡️ Dutch Junior Open_TC_2019_lowres